Yükseköğretim Perspektifinden Türkiye ve Balkanların Geleceği Paneli

19 Mart 2019 Salı günü, Troia Kültür Merkezi'nde saat 13.30'da Yükseköğretim Perspektifinden Türkiye ve Balkanların Geleceği Paneli gerçekleştirilecektir.

Balkan ve Ege Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen Yükseköğretim Perspektifinden Türkiye ve Balkanların Geleceği Paneli 19 Mart 2019 Salı günü, Troia Kültür Merkezi'nde saat 13.30'da gerçekleştirilecektir. Balkan ülkelerinde yüksek öğretimin durumu, Türkiye'nin uluslararası öğrenci politikası, Balkanlar ve Yüksek Öğretim açısından Türkiye'den beklentiler, üniversitemizin Balkan ülkelerindeki akademik etkinlikleri, Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörlüğünün Balkanlarda yürüttüğü tanıtım faaliyetleri vs konuların ele alınacağı panele bütün öğrencilerimiz ve ilgilenenler davetlidir.

Moderatör:

Doç.Dr. Aşkın Koyuncu, Balkan ve Ege Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü, Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi

Panelistler:

Dr. Sulejman UGLJANİN, Sancak Demokratik Eylem Partisi Başkanı ve Sancak Boşnak Milli Konseyi Vekili, Novi Pazar, Sırbistan.

Prof. Dr. Adnan İSMAİLİ, Tetova Devlet Üniversitesi, Şarkiyat Bölüm Başkanı, Kalkandelen, Makedonya.

Dr. Koray HASAN, Gümülcine Türk Gençler Birliği Eski Başkanı, Gümülcine Türk Gençler Birliği Eğitim Koordinatörü, Gümülcine Yunanistan.

Mehdi GURRA, ALSAR Vakfı Başkanı, Tiran, Arnavutluk.