Balkan ve Ege Uygulama ve Araştırma Merkezi

Osmanlı Dünyasında Kadın ve Çocuk Olmak Konferansı, Konuşmacı Prof. Dr. Suraiya Faroqhi, "Osmanlı Tebaasının Yarısı: Kendini ve Çocuklarını Korumaya Çalışan Kadınlar", 17 Kasım 2023, Troya Kültür Merkezi, Saat 14.00

Osmanlı Devleti'nin son döneminde cefakâr ve vefakâr Osmanlı kadınlarının hikayelerinden kesitler

Prof. Dr. Suraiya Faroqhi, merkezimiz ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Tarih Anabilim Dalının davetlisi olarak 17 Kasım 2023 günü saat 14.00'teTroya Kültür Merkezi'nde "Osmanlı Dünyasında Kadın ve Çocuk Olmak: Osmanlı Tebaasının Yarısı: Kendini ve Çocuklarını Korumaya Çalışan Kadınlar" başlıklı bir konferans verilecektir. Konferansa bütün öğrencilerimiz ve ilgilenenler davetlidir.