Konferans: Prof. Dr. Suraiya Faroqhi, Osmanlı Tebaasının Yarısı: Kendini ve Çocuklarını Korumaya Çalışan Kadınlar

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılı etkinlikleri kapsamında dünyanın önde gelen Osmanlı tarihçilerinden biri kabul edilen İbn Haldun Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Suraiya Faroqhi, Merkezimiz ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümünün davetlisi olarak 17 Kasım 2023 Cuma günü, saat 14:00'te, Troia Kültür Merkezi, Sevim Buluç Oditoryumu'nda "Osmanlı Tebaasının Yarısı: Kendini ve Çocuklarını Korumaya Çalışan Kadınlar" başlıklı bir konferans vereceklerdir.

Konferansa bütün akademisyenler, öğrenciler ve halkımız davetlidir.